Start verkoop Stella Nova fase 2

Publicatiedatum: 15-04-2022

Op 21 april a.s. (om 15.00 uur) start de verkoop van de starterswoningen type Stier. Dit verkoopmoment organiseert ABB digitaal. U kunt vanuit huis direct bij alle documenten die u nodig heeft bij de start verkoop.

  • Deze 8 rijwoningen met een beukmaat van 4,5 meter zijn ideaal voor starters. Aan de voorzijde betreedt u de woning, waarna u via de hal in de woonkamer met open keuken komt. 
  • Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en badkamer te vinden. De tweede verdieping is een vrij indeelbare zolder met technische ruimte. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine. 
  • De woningen hebben een woonoppervlak van circa 97 m² en zijn optioneel uit te breiden met bijvoorbeeld een uitbouw en/of dakkapel. De woning is standaard al voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Warm water wordt verkregen door een eigen lucht-waterwarmtepomp. 


Prijzen
De meest gestelde vraag: wat is de prijs van deze woning? De exacte prijs per bouwnummer wordt bekend gemaakt bij de start verkoop. We kunnen u alvast verklappen: de prijs is circa €300.000,- v.o.n. 

Overige woningen

Op 11 mei a.s. start de verkoop van de overige woningen! Dan start de verkoop van de royale rijwoningen (type Tweeling en Weegschaal) en de twee- en drie-onder-een-kapwoningen aan het water (type Schorpioen, Vissen en Kreeft). Een prijsindicatie van deze woningen wordt op 21 april bekend gemaakt op de website van Stella Nova

Voor meer informatie over de koopwoningen kijkt u op www.stellanova-spijkenisse.nl 

Deel deze pagina