Sterrenkwartier Hoog fase 1 is afgerond!

Publicatiedatum: 26-11-2021

De nieuwbouwwoningen van fase 1 zijn klaar en de bewoners zijn inmiddels verhuisd. Stella Nova fase 1 bestaat uit 79 woningen, waarvan 51 sociale huurwoningen en 28 koopwoningen. Een mooi resultaat van de eerste fase van de vernieuwing van Sterrenkwartier Hoog. We blikken kort terug op de opleveringen van de huurwoningen.

Laatste sleutels fase 1, de appartementen
Maandag 20 september ontvingen mevrouw Ouwehand en meneer Gunsch als eerste de sleutels van hun nieuwbouw huurappartement Stella Nova 1. Ook kregen de overige huurders op deze dag hun sleutels. De appartementen waren de laatste nieuwbouwwoningen van fase 1 die zijn opgeleverd. Een mooi hoogtepunt, waarmee fase 1 van Sterrenkwartier Hoog afgerond is!

  

De bestrating

De aanleg van de nieuwe bestrating van fase 1 is bijna klaar. De gemeente is ook gestart met het opnieuw inrichten van de Kometenstraat. Met deze inrichting komt er een einde aan de wateroverlast die ontstond bij langdurige of hevige regenval. Meer informatie en een tekening kunt u vinden op de projecten webpagina van gemeente Nissewaard. Kijk onder 'Wat gaan we doen' en dan bij het kopje 'Kometenstraat'.

Samenwerking
De nieuwbouw Stella Nova in Sterrenkwartier Hoog fase 1 is door ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep gerealiseerd. In samenwerking met de gemeente Nissewaard die de woonomgeving vernieuwt en Maasdelta Groep. Voor meer informatie over de aanleg van de buitenruimte in Sterrenkwartier kunt u kijken op: www.nissewaard.nl/werkinuitvoering.

Deel deze pagina