Start verhuur appartementen Stella Nova

Publicatiedatum: 26-10-2020

Na de benedenwoningen, maisonnettes en eengezinswoningen gaan de appartementen van Stella Nova in de verhuur. Deze energiezuinige appartementen bieden we in de sociale huursector aan. Vanaf 2 november 20.00 uur vindt u de woningen op woonnetrijnmond.nl.

 

Aan de Planetenlaan in Spijkenisse bouwen we een appartementengebouw met 22 woningen verdeeld over vijf woonlagen. De appartementen bestaan uit drie kamers en hebben een oppervlakte van circa 75m2.

Op de begane grond bevinden zich de bergingen en twee appartementen. Deze twee appartementen hebben een eigen terras. De overige 20 appartementen zijn verdeeld over vier verdiepingen en hebben ieder een balkon. Alle woningen hebben een inpandige berging.

Parkeren kunt u op de openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Alle appartementen worden energieneutraal ‘Nul op de meter’ gebouwd. De verwachte oplevering van de woningen aan de huurders is aan het einde van het tweede kwartaal van 2021.

Reageren op de woningen
De woningen worden vanaf 2 november, gedurende drie dagen, via www.woonnetrijmond.nl aangeboden. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning moet u als woningzoekende ingeschreven staan bij WoonnetRijnmond. De toewijzing vindt plaats op inschrijfduur. U moet ook voldoen aan de voorwaarden die in de woningadvertentie zijn genoemd. Deze voorwaarden gaan bijvoorbeeld over een maximum inkomen of de samenstelling van uw huishouden.

Bij deze woningen is het voor huishoudens (vanaf 23 jaar) mogelijk huurtoeslag aan te vragen. Voor meer informatie over toeslagen bezoekt u de website van de Belastingdienst.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het project en de woningen op www.maasdelta.nl/sterrenkwartierhoog. U kunt hier ook de verschillende gevelaanzichten en woningplattegronden bekijken.

 

Deel deze pagina

Heb je een (andere) vraag?

Stel je vraag